iconМеханизъм - Касови бележки

Какво предлага механизъм Касови бележки?

  • Пази бележката, въведи кода

    Механизъм „Касови бележки” се прилага за маркетингови кампании, при които потребителите регистрират своите касови бележки след покупка на ваш продукт. Механизмът предоставя готово решение за въвеждане на номер, дата и сума от касовата бележка. Всеки участник може да управлява своя профил, да регистрира неограничен брой касови бележки, както и да участва в периодични томболи за награди.

    Механизмът е лесен за използване, като същевременно предлага и допълнителни функционалности: сумиране на обща стойност от няколко бележки, групиране на бележки при натрупване на определена стойност и други.

  • Играй по правилата

    Механизмът е с предварително разработена система за сигурност, която гарантира честна игра и равенство между участниците. Не се толерират заобикаляне на правила или опити с въвеждане на произволни номера на касови бележки от потребител. Всеки, за когото има съмнения, че действа некоректно, се маркира със знак за внимание. В последствие участникът автоматично може да се изключи от томболата за раздаване на наградите или да се сложи под режим на наблюдение. Ако се установи нарушение на правилата за игра, потребителят бива ръчно отстранен и не участва в раздаването на награди.

Поискайте оферта или демо достъп сега

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ!

Част от осъществени кампании, с механизъм Касови бележки