Може да разчитате на нас!

- Всеки един промо сайт или Facebook приложение, използващ готовите ни механизми, е с уникален за вас дизайн, изцяло съобразен с корпоративните изисквания, визия и политики на компанията.

- Responsive дизайн за кампании и игри във Facebook, или като дизайн на самостоятелен промо сайт, следващ заложената ключова визия.

- Разработена система за управление на съдържанието. Пълен контрол над участници, игри, въпроси и въведени данни. Специални алгоритми за честна игра и ограничаване на опитите за некоректно поведение от страна на играчи.

- Всеки един механизъм и всяка една CMS система са издържали качествен контрол и тестове за натовареност с повече от 250 работни часа на QA инженери.

- Механизмите и CMS покриват OWASP стандарти за сигурност. Ние даваме 100% гаранция за опазване на лични данни и чувствителна информация за участниците в промоциите и игрите.

- Над 100 работни часа security и penetration тестове върху системите. Включен SSL сертификат и хостинг, покриващ ISO 27001 стандарт.

- Пълна статистика за приложения механизъм за игра - брой участници, брой игри/касови бележки, време на престой в сайта и стойност на въведените данни, ТОП участници и градове, както и друга нужна информация.

- Базови статистики и данни за модифициране. Генериране на периодични доклад и презентации за успеваемостта на кампанията в PDF и CSV.

- За всяка промоция и игра са разписани Общи условия за ползване и политика за опазване на личните данни на участниците. Материалите са изцяло съобразени с европейското и българското законодателство.

- Пълно съдействие и консултация при модификация на Общите условия и политики, с цел синхронизация с корпоративните изисквания на отделния клиент.

- Възможност за пълна клиентска поддръжка (customer support) - отговор на потребителски запитвания, управление на кампанията и игрите, 1st level support - 24/7, време за реакция на запитване до 3 часа.

- Отговори на въпроси и помощ, директно във Facebook бранд или корпоративна страница, отговор по имейл или телефон.