icon Механизъм - Конкурс снимка или видео

По-добрата система за конкурс

 • Забавлявай се, докато гласуваш

  Механизмът позволява на потребителите да станат част от промоцията, докато и като се забавляват. Това е най-голямото предимство за клиента, защото прави промоцията интересна и предполага уникалност и настроение.

  Организаторът избира дали конкурсът ще се осъществи със снимка или видео. В платформата се задава възможност потребителите да гласуват самостоятелно за любим клип или изображение, което увеличава трафика на промо сайта.

 • Всеки желаещ да се включи трябва да създаде профил или да използва бутона за вход с вече съществуващ такъв чрез Facebook connect, Google + login, Twitter login и да прикачи свой материал според условието. Прикачването (Upload) на снимки става лесно и бързо, а след добавянето на видео от потребител, по избор на организатора, то може да бъде споделено и в YouTube канала на бранда.
  Профилите позволяват гласуване за всяка снимка/видео чрез разработена система, която освен глас и преглед, позволява и отбелязване като любимо, споделяне в социалните мрежи или коментиране.

 • Управлявай всичко по всяко едно време

  Удобството за клиента в структурирането на приложението е управлението на потребителите – предварителен преглед и одобрение на качваните материали, както и вградени опции за разпознаване на некоректни потребители и опити за фалшифициране на гласове.

Поискайте оферта или демо достъп сега

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ!

Част от осъществени кампании, с механизъм Конкурс със снимка или видео