icon Партньорска програма за агенции

about
 • 1. White label

  Готови и качествени решения, които да брандирате със свое лого и елементи.
 • 2. Качество

  Без да правите компромис с качество на програмен код, хостинг и поддръжка.
 • 3. Оптимизация

  Дизайнери, програмисти, тест инженери (QA) - защо не оптимизирате разходите си и се доверите на нашият екип?

Защо да си партнираме?

 • Готови решения

  Вие сте дигитална или маркетинг агенция, която търси решение за следващата промоция на своя клиент ? Колебаете се какъв да бъде механизма? Искате да сте сигурни, че не пропускате нищо по време на организацията? Ние ще бъдем до Вас от самото създаване на идеята, през реализацията и последващата поддръжка. Може да разчитате на 100% на нашият опит и подходи при провеждане на промо кампании.

 • По-малко разходи

  Не разполагате с целият нужен екип от експерти? Имате дизайнери, но използвате freelancers или външна компания за програмиране на уеб сайта или приложението за промоцията, които организирате? Помислихте ли за адвокати, които да изготвят общите условия? Ами за повишеният риск при outsourcing на процесите в 2-3 различни компании? От нас получавате всичко това като цялостна услуга!

 • 1st level support

  Не може да планувате 24/7 поддръжка и SLA до 2 часа за отговор на потребителски въпроси, а клиента Ви го изисква? Прекалено е скъпо да използвате help desk или noc екипи ? Ние Ви предлагаме цялостна 1st level поддръжка, включително водене на комуникация с консуматори, чрез тикет система, Facebook съобщения или имейл. Ние ставаме част от Вашият екип през целия период на промоцията.

Какво ни прави подходящи за вас?

 • White label

  Всеки един механизъм и уеб част (front-end и административен панел) ще бъдат брандирани с вашето лого и свързани елементи. Всяка една система се ползва с SSL сертификат и може да бъде разположена на Ваш домейн, като единственото условие е да го насочите с A record в DNS зоната към нашите сървъри.

 • Екип от експерти

  Няма нужда да поддържате екип от дизайнери, програмисти, тест инженери (Software Quality Assurance) и бизнес анализатори. Няма нужда да заплащате скъпи адвокатски хонорари за изготвяне на общи условия или за намиране на "подводни камъни" в механизмите на Вашите промоции. Ние вече ги имаме!
  Оптимизирайте разходите си за персонал и разработка, за техническо обезпечение и администрация на промоционалните сайтове. Нашият екип е готов да изгради коректно партньорство за реализиране на желания от Вас проект.

  Насочете спестените средства от реализация на промо сайта към разширяване на контактите с бъдещи клиенти. Помислите какво повече може да предложите на своите клиенти, защото Вие ги познавате най-добре, а реализацията оставете на нас!
  Това, което сигурно не знаете за нас е, че ние сме сред малкото фирми в България, в които на всеки един програмист се падат по 2.5 софтуерни тест инжинери. Даваме гаранция за 100% качество при изграждането на Вашата промоция, защото пълното удовлетворение и ангажираност на потребителите е нашата мисия и водеща цел при провеждането на дигитални маркетинг кампании.

 • Гарантирана поддръжка

  От наша страна ще имате на разположение Project manager, който ще бъде в постоянна връзка с Вас - свързващо звено между агенцията Ви и оперативния екип. Основна негова функция е да следи за точното изпълнение на Вашите предпочитания и изисквания при създаването на конкретната кампания или промоция.

  Техническото обезпечение е осигурено чрез последно поколение сървъри, с SSD дискове и nginx HTTP server, които в cloud среда са в състояние да издържат трафик и натоварване от национална телевизионна и радио реклама, в комбинация с премиум позиции във водещи сайтове от страната. Провеждали сме кампании с над 10 000 едновременни потребители и знаем точно как да осигурим безпроблемната работа на дадена промоция в такава среда.

  Заедно с разработката на уеб приложението ще имате на разположение и екип за поддръжка (1st level support). Осигуряваме поддръжка и комуникация с крайни клиенти и консуматори, присъствие на технически срещи по Ваш избор - от името на Организатора (Вашата агенция) или Изпълнителя.

Свържете се с нашия екип

Вдигнете нивото на обслужване на вашите клиенти и се съсредоточете в намирането на нови.
Оперативните дейности оставете на нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!